Gegevens

Adres
Pastoor Coplaan 100
2070 Zwijndrecht
Website
https://www.vab.be/fleettankkaart
https://www.vab.be/hybridcard
E-mail
fleetcards@vab.be
Telefoon
03 253 61 56
Fax
03 253 68 56
Maatschappij

Vennootschapsvorm: N.V.
Actief in België sinds: 1922
Omzet Groep VAB 2021: € 268.000.000
Personeel: 1.715

Contact

Jasmine Vranckx
Manager Charging & Fueling Solutions
03 210 77 16
Jasmine.vranckx@vab.be

Informatie

Management

Directeur Strategie en Business Development
Marc Tijssens

Strategisch Programma Manager Mobility
Peter Heyndrickx

Activiteiten

Bij VAB-Charging & Fueling Solutions genieten nu al meer dan 65 000 privé en professionele klanten dagelijks van onze dienstverlening, ons uitgebreid netwerk en aantrekkelijke prijzen. Dat kan zowel met één van onze tank- of hybrid kaarten als met je smartphone via KBC Mobile. Kijk zeker uit naar onze toekomstige tank-en laadproposities met kaart of via smartphone.

Producten en diensten

VAB biedt laad- en tankoplossingen nationaal en internationaal voor zowel leasing, vloten, kmo’s aan extra voordelige tarieven. En in België geldt voor tankbeurten indien de korting aan de pomp hoger is dan de contractuele korting, ontvang je steeds de hoogste korting. Met de VAB-Hybrid Card kan je laden én tanken. Dit jaar zet VAB nog verder in op nieuwe duurzame laadoplossingen ter ondersteuning van e-Mobility en het CO2-neutraal maken van bedrijfsvloten.

Verschillende types VAB-Fleetkaarten op maat van je bedrijf:

  • De VAB-Hybrid Card en VAB- Multimerkentankkaart

De Hybrid Card is de ideale kaart voor professionele bestuurders. Deze combineert de voordelen van de Multimerkentankkaart én een laadpas in één kaart. Tanken aan interessante prijzen in een uitgebreid netwerk in Europa en laden aan uniforme laadtarieven per operator binnen het VAB-netwerk.

Met de VAB-Multimerkentankkaart kan je terecht in meer dan 1.500 stations in België en 45.000 stations in Europa, een mix van premium merken en lokale merken, tankstations op de autostrade, automatische stations met scherpe prijzen. Deze kaart is bruikbaar voor oa tolwegen, tunnels en combineerbaar met de merken loyalty programma’s.

  • De VAB-tankkaarten van Q8 of Esso, monomerk tankkaarten met een uiterst scherpe prijs.

Q8-netwerk: Meer dan 540 stations met een BeNeLux dekking
Esso-netwerk: Een Europees netwerk met meer dan 6.000 stations.
Een loyalty programma voor bestuurders en de keuze tussen zowel automatische stations met scherpe prijzen als stations met shops met een uitgebreid productaanbod.

DIENSTEN:

Je krijgt de mogelijkheid om via onze online applicatie jouw tank- en laadkaarten volledig te beheren. Ook de facturatie en rapportering is elektronisch beschikbaar. Op deze manier behoud je de controle van jouw verbruik en wordt je BTW administratie sterk vereenvoudigd.

Bovenop de systematische controles op alle binnenkomende transacties word je door VAB op de hoogte gebracht van alle verdachte transacties.
De telefooncentrale van VAB is 24/7 beschikbaar. Verloren of gestolen kaarten kunnen dus onmiddellijk worden geblokkeerd. Daarnaast kan je tijdens de kantooruren met al jouw vragen terecht bij onze klantenservice.
VAB Rijschool biedt voor bedrijven Sustainable driving cursussen aan alsook opleidingen elektrische rijden en e-biken om werknemers te helpen zich zo efficiënt, veilig en milieuvriendelijk mogelijk te verplaatsen.