Carrosserie Vermoesen

info@carrosserievermoesen.be
www.carrosserievermoesen.be
Facebook

Tel 02 452 27 10

Z5 Mollem 240-260
1730 Asse

BTW BE 0698 697 658

Contact

Zaakvoerder

Steven Vermoesen
02 452 27 10
info@carrosserievermoesen.be

Bediende

Laetitia Vanmeerbeeck
02 452 27 10
laetitia@carrosserievermoesen.be

Bijkomende informatie

Openingsuren van maandag tot vrijdag van 8u-12u en van 13u-18u
Zaterdag van 9u-12u

Carrosserie Vermoesen: de carrosseriehersteller van de toekomst

Al 40 jaar lang is Carrosserie Vermoesen de schadehersteller voor uw wagenpark! Onze werknemers kennen allemaal de modernste technieken om een klassieke herstelling snel, efficiënt, betaalbaar en vooral kwalitatief uit te voeren. Wij maken er dan ook een erezaak van om elke klant de juiste herstelmethode tegen de beste prijs te kunnen aanbieden.

Bovendien maken wij ons ook op voor het wagenpark van de toekomst, dat hoogtechnologisch en elektrisch zal zijn. Ons team specialiseerde zich dan ook in het herstel van hybride en elektrische wagens, alsook het afstellen van alle sensoren en radars die u vandaag in uw bedrijfswagen terugvindt. Maar ook voor eindecontractschades, kleine schades, smart repair, koplampschade, herstelling van velgen en interieur, hagelschades en glasschade kan u bij ons terecht.

U hebt het ongetwijfeld door: naar fleetklanten toe zijn wij zonder twijfel de beste partner. Door onze kennis, als erkende partner voor alle verzekeringen en de meeste leasemaatschappijen, maar ook door onze mooie voorstellen onder de vorm van vaste prijzen Via ons herstelnetwerk kan dit tevens nationaal aangeboden worden. Gezien wij landelijke dekking willen aanbieden zijn wij immers als medeoprichter van het netwerk ‘Go Smart automotive repair’ op zoek gegaan naar collega’s met dezelfde visie, kwaliteit en werkwijze om hiermee nationaal elke klant te kunnen helpen.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid worden hoog in het vaandel gedragen bij Carrosserie Vermoesen. Wij zijn een familiezaak waar de klant in de watten wordt gelegd en die persoonlijke aanpak wordt zeer geapprecieerd! Wij luisteren steeds naar de wensen van de klant/fleet om zo de beste service op maat aan te bieden. Centraal staat dan ook een carrosseriebeleving van A tot Z, van de aangifte tot aflevering van de herstelde wagen en afhandeling van uw schadedossier.


Pin It on Pinterest