Unicars Ieper

Données

Adresse

Dehemlaan 2
8900 Ieper

Numéro de TVA
BE 0440.506.890
Site internet
E-mail
info@devosdewanckel.be
Tél
Tél 057/20.13.35
Social Media

Introduction

Uw officiële Ford verdeler voor West-Vlaanderen

Unicars Ieper werd in 2022 toegevoegd aan de groep. Met de Dehemlaan 2 als locatie bevinden wij ons te midden het industrieel bedrijvig Ieper. Kom hier zeker ook eens onze showroom bekijken terwijl u geniet van een heerlijke kop koffie.

Wij bieden u een uitstekende service (mét de glimlach!) en denken mee aan mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf. Met onze gekende bedrijfsvoertuigen (Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom, Transit 2T & Ranger) kunnen we steeds een geschikte oplossing vinden voor uw vragen. Ook ons uitgebreid gamma personenvoertuigen is uitermate geschikt voor bedrijven die betrouwbaarheid, uitstraling, gunstige doch krachtige motorisaties, veiligheid, uitstekend rijgedrag en de laatste technologie zoeken.

Onze twee Ford Stores (Unicars Oostende en Brugge) bieden u de meest exclusieve Ford-modellen aan in West-Vlaanderen, zoals de legendarische Mustang en onze ultieme luxelijn Vignale.

U wordt dan ook hartelijk verwelkomd in  één van de vestigingen in Oostende, Brugge, Diksmuide, Ieper, Roeselare of Kortrijk voor een aangename babbel over jouw mobiliteit. Bel gerust met onze fleetverantwoordelijke, wij komen tot bij jou met onze oplossingen.

Contact

Contact

Gaëtan Dumoulin

Fleet & B2B Sales 057/20.13.57 gaetan.dumoulin@unicars.be
Contact

Christophe Bucquoye

Sales 057/20.13.57 verkoop.ieper@unicars.be
Contact

Armand Devos

Site Manager 057/20.13.57 armand.devos@unicars.be
Contact

Kris Durie

Zaakvoerder 057/20.13.57 kris@unicars.be

Location