Garage Devisch gaat in zee met Silence

Garage Devisch verdeelt nu ook Silence, een bekend merk op het gebied van elektrische micromobiliteit. Deze samenwerking is gericht op het bieden van mobiliteitsoplossingen die aansluiten bij de behoeften van diverse klanten, vooral in steden en kustgemeenten waar er een groeiende interesse is in duurzame alternatieven.

Een opvallend kenmerk van de Silence-voertuigen is de mogelijkheid om de batterij eenvoudig te verwisselen, wat ervoor zorgt dat klanten altijd mobiel kunnen blijven. Daarnaast is er de optie om de batterij thuis op te laden via een regulier stopcontact.

Silence richt zich op een brede doelgroep, variërend van gepensioneerden die gemakkelijk boodschappen willen doen met een nanocar tot jongere mensen die zich snel willen verplaatsen met een e-scooter. Ook bedrijven worden aangesproken, aangezien Silence duurzame mobiliteitsoplossingen biedt die tevens opvallen.

Het assortiment van Silence omvat drie varianten e-scooters en twee varianten nanocars, waardoor er voor elke gebruiker een passende oplossing is. Testritten op afspraak gebeuren vanuit de concessie in Knokke.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine