Garage Devisch viert 120-jarig bestaan met groots evenement in Het Kasteel van Loppem

Afgelopen weekend markeerde een mijlpaal voor Garage Devisch, een gevestigd familiebedrijf dat al 120 jaar een betrouwbare mobiliteitspartner is voor zowel bedrijven als particulieren. Het jubileum werd op feestelijke wijze gevierd in het prachtige decor van Het Kasteel van Loppem.

In 1903 werd Garage Devisch opgericht door François, en nu, vijf generaties later, staat Christophe Devisch aan het roer van het bloeiende bedrijf. Het jubileumevenement was niet alleen een viering van het verleden, maar ook een blik op de toekomst van het familiebedrijf.

De festiviteiten begonnen op vrijdagavond, waar maar liefst 350 klanten zich verzamelden in Het Kasteel van Loppem om te genieten van de gezellige winterbar die speciaal was opgezet voor de gelegenheid. De warme sfeer en het historische kader van het kasteel creëerden de perfecte setting voor een gezellig samenzijn. Op zaterdag genoten klanten van uitzonderlijke kortingen tijdens de zogenaamde Big Deal Days en mocht de concessie 24 klanten blij maken.

Het jubileum van Garage Devisch was niet alleen een viering van de lange geschiedenis, maar ook een bevestiging van het voortdurende engagement om excellentie en klanttevredenheid te bieden. Met 120 jaar aan ervaring kijkt Garage Devisch hoopvol uit naar de volgende fase van haar reis als een vertrouwd gezicht in de mobiliteitssector.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine