GCA mobiliteitspartner van vzw Aide et Soins à Domicile

GCA Groep heeft zopas in drie opeenvolgende golven niet minder dan 70 Toyota Yaris hybrides geleverd aan ASD (Aide & Soins à Domicile). De auto’s zullen gebruikt worden door de werknemers van de centra in Bergen, Ath en Doornik.

De keuze van ASD was gebaseerd op een combinatie van criteria, waarvan de belangrijkste een lage TCO-waarde en een hoog gebruikscomfort waren.

Aide & Soins à Domicile en Hainaut Picardie verenigt een brede waaier aan beroepen: verpleegkundigen, zorgassistenten, huishoudhulpen, thuisverzorgsters, sociale huishoudhulpen, kinderverzorgsters, coördinatoren – in totaal 600 medewerkers die als missie hebben het welzijn thuis te verzekeren van gezinnen, zieken, mensen die hun zelfstandigheid verliezen en mensen met sociale moeilijkheden.

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom het zo belangrijk is voor deze werknemers om te kunnen vertrouwen op een mobiliteitshulpmiddel dat zowel betrouwbaar is (en, in het geval van de Yaris hybride, met 10 jaar garantie) als bovenal gebruiksvriendelijk. Het model beschikt over volledig hybride technologie, dus opladen is niet nodig.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine