GMS Group geeft 1.600 klanten sterrenontbijt

Zondagochtend werden de Mercedes-Benz vestigingen in Hasselt, Dilsen-Stokkem, Tongeren, Tienen, Mechelen en Wemmel omgetoverd tot het decor van gastronomische verwennerij en de nieuwste automodellen tijdens de Star Brunches, georganiseerd door GMS Group. Meer dan 1.600 enthousiaste klanten werden verwelkomd voor een onvergetelijke ervaring.

De bezoekers werden getrakteerd op een combinatie van culinaire hoogstandjes en de nieuwste modellen, waaronder de Mercedes-Benz EQA & EQB Facelift, de CLE Coupé, de E-Klasse Break en de EQT, maar ook de spraakmakende smart #3. De showroom straalde niet alleen luxe uit, maar bood ook saloncondities op Star Days voor degenen die zich lieten verleiden door de elegantie van de Mercedes-Benz modellen.

De Ster van de Dag was echter de onthulling van de gloednieuwe AMG GT, een exclusieve primeur voor dit evenement, verzorgd door Mercedes-Benz Belgium. Slechts één dag lang kregen de bezoekers de kans om deze indrukwekkende en sportauto van dichtbij te bewonderen.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine