GMS Tienen opent EV Café

GMS Tienen organiseert volgende week een EV café. De bedoeling van de concessie is om haar klanten en anderen geïnteresseerden te introduceren in de wereld van het elektrisch rijden. Daarvoor nodigt de concessie EV Belgium en de mensen van de EEVEE app uit.

U bent welkom vanaf 18u30 bij GMS Tienen, waarna Ivan Van Roosbroeck (sales manager GMS Tienen) om 19u het woord neemt voor een inleiding van de avond. Nadien neemt Jochen De Smet van EV Belgium, het adviesorgaan voor de EV-rijder, het woord. Tot slot leggen de mensen van EEVEE de voordelen van hun app uit. Als bestuurder krijg je via de EEVEE Mobility app een overzicht van alle laadsessies. Als fleet manager krijg je via EEVEE Business een tool die een automatische terugbetaling van de thuislaadkosten mogelijk maakt.

Bovendien kan u een testrit maken met enkele elektrische modellen van Mercedes (EQA, EQB, EQE en EQS) en de gloednieuwe smart #1 ontdekken. De testritten gaan door vanaf 19u45, tussen 20 en 22u volgt er een netwerkmoment met een hapje en een drankje. Inschrijven kan via deze link.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine