Groep Devisch krijgt met Jan Deckmyn nieuwe directeur

Garage Devisch kondigt met trots de benoeming aan van Jan Deckmyn als de nieuwe directeur. Jan is sinds 6 maart in dienst bij het bedrijf en zal nu de leiding nemen over alle vestigingen, waaronder Garage Devisch met vier vestigingen en Autobedrijf Decleir met één vestiging.

Jan Deckmyn brengt een schat aan ervaring en kennis in de auto-industrie met zich mee en zal een belangrijke rol spelen in de verdere groei van de autogroep. Hij heeft gewerkt in diverse leidinggevende functies bij gerenommeerde bedrijven in de sector en heeft bewezen een sterk strategisch inzicht te hebben en is in staat om teams te leiden en te motiveren.

“Ik ben verheugd om deel uit te maken van het team en kijk ernaar uit om bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf,” aldus Deckmyn. “Samen met het team willen we de hoogste kwaliteit en service bieden aan onze klanten en onze positie in de markt versterken.”

Christophe Devisch vult aan “Jan is een gerespecteerde professional met een brede ervaring in de auto-industrie. Hij begint aan deze nieuwe uitdaging met de volledige steun van het managementteam en het team van Garage Devisch, Carmarkt en Autobedrijf Decleir. Ik zal hem in de komende maanden begeleiden om een vlotte overgang te verzekeren en de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen.”

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine