Groep Jam Hasselt incasseert tegenslag maar opent dit weekend toch zijn deuren

Groep Jam Hasselt is het slachtoffer geworden van een brandstichting, waardoor een gedeelte van de parking is afgesloten voor verder onderzoek. Dat betekent dat de afleverzone tijdelijk niet toegankelijk is voor aflevering van nieuwe wagens.

Klanten die een afspraak hebben voor de aflevering van een nieuwe wagen worden zo snel mogelijk gecontacteerd en zullen verder geholpen worden. Klanten die een afspraak hebben in de werkplaats kunnen nog steeds gewoon terecht bij Groep Jam Hasselt. De parking van de dienst naverkoop is nog steeds toegankelijk.

Opendeur deze zondag

Ondertussen laat Groep Jam Hasselt zich niet tegenhouden door deze tegenslag. De geplande opendeurdag nu zondag 28 januari van 10 tot 17 u gaat nog steeds door. De voorbije twee weekends kwamen al heel wat klanten naar de showrooms om de saloncondities te ontdekken. Dus ook dit weekend bent u nog aan het goede adres bij Groep Jam in Hasselt. De vestigingen van Bree, Dilsen-Stokkem en Lommel openen trouwens ook hun deuren met kortingen op meteen leverbare wagens. 

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine