Groep Kenis opent tweede Nissanvestiging

Groep Kenis zet het jaar feestelijk in! Op 2 januari zijn zij, alvast voor de verkoop, gestart met Nissan in hun vestiging in Geel. Dit is, na de vestiging in Turnhout die in 2022 opende,  de tweede Nissanconcessie van de groep.

“Nissanrijders kunnen vanaf 1 februari ook  voor waarborg, onderhoud, herstellingen en carrosseriewerken aan hun voertuig in Geel terecht “, zegt Peter Lavrysen, siteverantwoordelijke voor Geel. “We starten in de huidige gebouwen waar we momenteel ook Renault en Dacia verdelen, maar er staan grote verbouwingen op de planning”, vult Caroline Wouters, bestuurder van Groep Kenis aan. 

“De toekenning van deze tweede vestiging van Nissan bevestigt het vertrouwen dat het merkheeft in onze groep. Nissanrijders kunnen er dan ook van op aan dat hun Nissan bij ons in goede handen is. We hopen de meer dan 60 jaar ervaring die onze, nog steeds familiale groep heeft, ten dienste mogen te stellen aan alle Nissanrijders van Geel en omstreken”, laat Bob Schampers, Brand Manager voor Nissan ons nog weten.

De nieuwe Nissanvestiging in Geel levert trouwens ook heel wat werkgelegenheid op, zowel in de verkoop als in de naverkoop. Geïnteresseerden mogen altijd contact opnemen via de website.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine