Group Louyet neemt Quoilin over

BMW en MINI dealer Group Louyet heeft deze week de overname van de Group Quoillin gefinaliseerd, met concessies, een carrosserieafdeling en een tweedehandscentrum in de regio Namen.

De overname van de concessies van Quoilin, die bekend staan om hun familiale sfeer en streven naar klanttevredenheid, versterkt de positie van Louyet op de markt als de grootste BMW en MINI verdeler in de BeLux.

Deze overname past in de langetermijnvisie van de Louyet Group om haar geografische aanwezigheid door zich te omringen met de beste mensen en zich voor te bereiden op de mobiliteit van morgen.

Door de integratie van de BMW / MINI concessie in Namen, de BMW / MINI concessie in Marche-en-Famenne, de carrosserieafdeling Quoilin in Namen en het tweedehandswagenscentrum “Quoility Cars” in Ciney in zijn groep, zal Louyet een breed gamma producten en diensten kunnen aanbieden. In Ciney, bevestigt de Louyet Groep zijn engagement ten aanzien van zijn klanten, die toegang zullen hebben tot een kwalitatief hoogstaande dienstverlening van BMW en MINI en een ervaren dienst na verkoop met gemotiveerde teams.

“We zijn erg enthousiast over deze nieuwe fase in onze geschiedenis. Het was belangrijk voor mij om me in de regio Namen te vestigen. De overname van de concessies van Quoilin is niet alleen een groeimogelijkheid voor de Groep Louyet Groep, maar ook een manier om de waarden die de concessiehouders van Quoilin beroemd hebben gemaakt te behouden en te versterken”, aldus Laurent Louyet, CEO van de Louyet Groep. “We zetten ons in om de kwaliteit van onze service, ons gemotiveerde personeel en de tevredenheid van onze klanten te behouden. Want klanttevredenheid staat centraal bij alles wat we doen.”

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine