Guy Van Eycken nieuwe Fleet Manager Mercedes-Benz Monnier en Eurostar 2000

Vandaag maakt Guy Van Eycken zijn intrede in het team van Jonathan Leempoels en Gregory Geuens als Fleet Manager van de Groep Monnier Mercedes-Benz. Van Eycken keert daarmee terug naar zijn roots.

Met een indrukwekkende staat van dienst van maar liefst 34 jaar, voornamelijk in het B2B-segment, brengt Van Eycken een schat aan ervaring en een diepgaande kennis van de fleetsector en de bedrijfswagenfiscaliteit met zich mee. Zijn professionele reis omvat onder andere zijn rol als fleet manager bij de Jean-Michel Martin Group (2019-2023) en een dienstverband van meer dan 9 jaar bij Mercedes-Benz België. Nu keert Van Eycken terug naar het merk met de ster én naar de fleetsector.

Met een focus op de verschillende regio’s waarin de groep actief is (Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Ath en Soignies) zal Guy Van Eycken een sleutelrol spelen in de verdere ontwikkeling van de fleetactiviteiten van Mercedes-Benz Monier en Eurostar 2000 en zal hij bijdragen aan de versterking van de positie van de groep als toonaangevende speler in de sector.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine