Het “Customer team” bij STROOHM komt onder leiding van …

Steven Vansina heeft sinds 4 september de leiding over het Customer team bij stroohm: het sales, consultancy, 1st line support en marketing departement . Hij vervoegt het management team, en zal de komende jaren verantwoordelijk zijn voor de commerciële groei met focus op kwaliteit voor de partners.

Steven brengt zowel belangrijke commerciële, als sector specifieke ervaring en kennis aan boord. Steven begon zijn loopbaan in telecom en media. Vervolgens heeft hij 6 jaar Double Pass, een bedrijf dat internationaal actief is in de voetbalsector, mee vorm gegeven als General Manager. De laatste 2 jaar heeft Steven een belangrijke rol gespeeld bij EDI (Electric by D’ieteren) als hoofd van marketing en sales.

“Aan de ene kant is de EV markt in volle expansie mede dankzij de nationale en internationale CO2 reducerende ambities die zich vertalen via groene fiscaliteit, een steeds groter wordend aanbod aan elektrische wagens, en last but not least (slimme) laadoplossingen, Aan de andere kant wordt ook de energiemarkt in zijn geheel een fundamenteel belangrijk gegeven voor de fleetmarkt. Stroohm is als pionier van elektrische mobiliteit en expert in de energiesector een echte referentie en in volle expansie. Met heel veel zin en passie zet ik mijn schouders onder de ambities van Stroohm!” zegt Steven Vansina bij zijn aanstelling.

#Fleet Management #Mobiliteit #TCO

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

TCO

FLEET.TV

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine