Imacar levert 261 Opel Corsa’s aan Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen

Op 7 mei nam het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen een vloot van 261 nieuwe Opel Corsa leasewagens in ontvangst. Deze levering markeert een belangrijke stap in de samenwerking tussen het Wit-Gele Kruis, leasemaatschappij Alphabet en de Opel-dealer Imacar.

De keuze voor de Opel Corsa sluit perfect aan bij de behoeften van het Wit-Gele Kruis. Als een van de grootste zorgverleners in de regio vereist het Wit-Gele Kruis een robuuste en betrouwbare vloot om efficiënte zorg en ondersteuning te bieden aan patiënten door heel Oost-Vlaanderen.

Deze significante levering is niet alleen een logistieke mijlpaal maar ook een getuigenis van de solide relaties en het vertrouwen tussen de betrokken partijen. De keuze voor Imacar als leverancier werd gedreven door hun bewezen expertise en de positieve ervaringen uit eerdere samenwerkingen. De toegevoegde waarde van Imacar in dit partnerschap benadrukt hun commitment aan kwaliteit en klanttevredenheid.

De samenwerking met Alphabet zorgt ervoor dat de voertuigen uitstekend beheerd en onderhouden worden, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en efficiëntie van de mobiele zorgdiensten van het Wit-Gele Kruis.

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine