Jorssen organiseert eigen autosalon als unieke mix van auto’s, mode en lokale lekkernijen

Met een opvallende line-up van zowel nieuwe als bekende Antwerpse merken en de nieuwste BMW’s en MINI’s, belooft het evenement bezoekers onder te dompelen in een veelzijdige ervaring die verder gaat dan enkel auto’s.

Samen met enkele authentieke Antwerpse partners onthult Jorssen trots hun nieuwste automodellen, want BMW lanceerde het afgelopen jaar opnieuw heel wat nieuwe modellen, met de BMW 5 Reeks met verbrandingsmotor, als plug-in hybride en in volledig elektrisch jasje (i5) als laatste blikvanger naast de volledig nieuwe elektrische MINI Cooper.

Omdat het leven meer is dan auto’s, stelt Jorssen een unieke Antwerpse markt samen, gevuld met krachtige streekproducten die de stad typeren. Dit jaar werkt Jorssen samen met een aantal Antwerpse merken, waaronder KLEIR, Kaasmuisje, Désirée de Lille, Elixir d’Anvers, Delrey, d’Oude Caert en MM Antverpia. Van ambachtelijke lekkernijen tot verfijnde likeuren en bieren, elk van deze merken brengt naast hun eigen unieke producten ook een stukje van hun Antwerps verhaal naar Jorssen.

Al even opvallend is de Jorssen x KLEIR. collectie. Deze exclusieve samenwerking heeft zich verder ontwikkeld, resulterend in trendy outfits en accessoires met een dynamische, echte Antwerpse twist.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine