Koen Snoeys nieuwe B2B manager Belcar

Om haar ambities voor groei en diversificatie voor de toekomst kracht bij te zetten heeft Belcar haar managementstructuur uitgebreid met de nieuwe rol van B2B manager. De functie wordt vanaf januari 2023 opgenomen door Koen Snoeys. Koen zal instaan voor het onderhouden van commerciële contacten van onze klanten, en samen met managing director Koen Maes en business development manager David Andries instaan voor de verdere uitbouw van Belcar.

Koen Snoeys heeft heel wat automotive watertjes doorzwommen. Hij was eerder aan de slag bij Renault Belux, AvisBudget en bij VAB. Hierbij ging het veelal om commerciële functies in de B2B-sfeer. Hij werkte ook mee aan de ontwikkeling en implementatie van een aantal nieuwe diensten, o.a. in de fietssector, in automotive training en consulting en ook in het domein van remarketing.

Koen Snoeys; “Ik vervoeg Belcar op een moment waarop zowel de sector als het bedrijf zelf in volle beweging is. Het verdelen, het gebruik en het bezit van voertuigen doorgaat een belangrijke en blijvende transitie. Deze wijzigingen bieden belangrijke opportuniteiten voor een ambitieuze, operationele automotive specialist als Belcar. Belcar bezit veel mogelijkheden om ondersteunende diensten aan te bieden aan leasingbedrijven, verhuurders, invoerders, constructeurs, fleetowners, dealergroeperingen, … zodat deze zich kunnen focussen op hun core business. Om hierop te kunnen inspelen, investeert Belcar volop in mensen en middelen. Zo wordt een volledig nieuw IT-systeem uitgerold. Ik kijk ernaar uit om in contact te treden met de bestaande klanten en om nieuwe partijen aan boord te brengen.”

Belcar deed beroep op de HR-expertise van De Putter & Co om de samenwerking tot stand te brengen.

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine