Kom jij naar het meest exclusieve evenement van de autosector?

Een mix van de mooiste bolides en motoren ter wereld en de meest exclusieve modemerken, gecombineerd in een modeshow met diner. Dat is de Fastest Fashion Show on Earth.

Tijdens de modeshow worden de modellen vergezeld door een exclusieve selectie sportwagens, dream cars en oldtimers waar menig verzamelaar jaloers op zal zijn. Ferrari, Rimac, Lamborghini of Koenigsegg, allemaal zijn ze aanwezig om op een adembenemende catwalk gekoppeld te worden aan modemerken als Burberry, Dior of Prada in een waar totaalspektakel.

Bovendien wordt de modeshow gekoppeld aan een culinaire totaalervaring. Na een apperitief gaan we immers aan tafel voor een Champagne Dinner, getiteld “a Culinary Adventure by Cobra in the Fashion garage”. Achteraf volgt dan weer een after party geïnspireerd door de rue Saint-Honoré in Parijs powered by Moet & Chandon en Belvedere en kunt u zich ter plaatse laten onderdompelen in de wereld van de juwelen & horloges, yachten & luchtvaart, kunst & cultuur via onze partners.

Dit exclusieve evenement, dat doorgaat in de AED Studio’s in Lint, is al volledig uitverkocht op 16 mei. Voor 15 mei zijn echter nog enkele tickets beschikbaar. De ideale incentive voor uw team of zakenrelaties! Alle info vindt u via deze link.

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine