Kurt Beckers, nieuwe Sales Director bij KBC Autolease

KBC Autolease kondigt de aanstelling aan van Kurt Beckers als nieuwe Sales Director. Kurt zet de multimodale weg verder met de focus op de customer journey.

Met Kurt Beckers krijgt Ilse Vercammen een ervaren opvolger. De nieuwe Sales Director kan terugbuigen op meer dan 30 jaar ervaring in het bankwezen, de laatste zeven jaar bij KBC Bank en KBC Group. Als lid van het management team vervulde Kurt Beckers de commerciële functies van Head of Front Office, hij was Compliance Investigator en Kredietbeslisser.

“Ik heb grote schoenen te vullen”, zegt Kurt Beckers over zijn voorganger Ilse Vercammen. “Ilse is dan ook de leading lady of mobility en sustainability. We hebben de ambitie om met gespecialiseerde kennis en ervaring de ingeslagen weg verder te zetten. Zo zullen we onze multimobiele dienstverlening verder uitbreiden, verfijnen en digitaliseren. Door te kiezen voor de digitale snelweg kunnen we onze klanten op een menselijke manier ontzorgen tijdens hun gebruikerservaring. Kortom, het is onze ambitie om de referentie te zijn en te blijven. Niet om de grootste te zijn, wel de beste. We willen de Mobility Provider of Choice zijn.”

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine