Nieuwe Operations Manager ASN bvba

Per 7 januari 2013 trad Bart Puype (36) aan als Operations Manager van ASN bvba. Hij zal daarmee als rechterhand van Kathy Batsleer functioneren, die reeds 1,5 jaar leiding geeft aan de ASN organisatie in België en Luxemburg.

Bart Puype, die afstudeerde met een bacheler in de automechanica, heeft de afgelopen 4 jaar voor Wallenius Wilhelmsen gewerkt, met name als Team Coordinator.

In de 9 jaar hieraan voorafgaand heeft hij gewerkt voor het Carcenter in Zeebrugge als Production Manager.Hij zegt hier zelf over: “Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als productie en proces engineer. Deze bagage zal ik heel goed kunnen gebruiken om onze franchisers te begeleiden, zowel op technisch als op praktisch vlak . Mijn taak zal er vooral uit bestaan om hen te ondersteunen bij de huidige economische crisis, lagere marges, daling van het gemiddelde schadebedrag, aangescherpte normen, concurrentie, toenemende specialisatie en marktpartijen die zich anders gaan gedragen: allemaal omstandigheden die ondernemen uitdagend maken, maar ook zeker kansen bieden. Ik sta te popelen om te starten om samen met onze franchisenemers een optimaal resultaat in 2013 neer te gaan zetten”.

Kathy Batsleer heeft het volste vertrouwen in Bart als haar rechterhand : “Bart heeft veel ervaring. Hij heeft een uitermate goed ontwikkeld gevoel voor carrossiers en weet zijn relaties te boeien door zijn kennis en ervaring uit de herstellingswereld. Onze verwachting is dat Bart de ASN franchisers naar een volgende fase zal kunnen brengen.

 

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine