Radius lanceert hybride tank- en oplaadkaart voor bedrijven

Voor een wagenpark in transitie is het niet altijd gemakkelijk: tankkaarten, laadkaarten, allerlei verschillende partners,… Het bedrijf Radius wil overzicht scheppen via een alles-in-één-kaart.

In een tijd waarin bedrijven zich steeds meer richten op elektrische mobiliteit en hun wagenparken diversifiëren, biedt de Fleetpass een alles-in-één oplossing. Momenteel ervaren bedrijven vaak de uitdaging van het beheren van zowel tankkaarten als laadpassen, wat leidt tot extra administratieve rompslomp.

De Fleetpass stelt klanten in staat om zowel conventionele voertuigen als elektrische auto’s met één enkele kaart te bedienen, wat resulteert in slechts één factuur en aanzienlijk minder papierwerk. Dit maakt de overstap naar een koolstofneutraal wagenpark niet alleen eenvoudiger maar ook efficiënter.

Frederic de Broux, Directeur van Radius België, benadrukte het engagement van het bedrijf: “De wereld evolueert in een snel tempo en Radius zal altijd de zakelijke behoeften van de klanten op de eerste plaats zetten om hen het leven zo eenvoudig mogelijk te maken. Met de hybride Fleetpass-kaart (tanken en elektrisch opladen in één kaart) kunnen klanten genieten van extra gemak en comfort. Klanten begeleiden door hun energietransitie en hun activiteiten zo efficiënt mogelijk houden, dat is waar Radius voor staat.”

Met 200.000 actieve tankkaarten en 80.000 klanten in België, biedt Radius toegang tot 98% van de tankstations in het land. Met meer dan 23.000 openbare oplaadstations in België en 450.000 in Europa, maakt de Fleetpass het nog eenvoudiger voor bedrijven om in beweging te blijven.

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine