Tanken, laden, alternatieve mobiliteit: kan dit bij één partner?

Tanken, alternatieve mobiliteit en laden thuis, onderweg of op het werk: als fleetmanager moet je vandaag de dag van alle markten thuis zijn. Bovendien werk je op al die markten samen met andere bedrijven en contactpersonen. Of toch niet?

Q8 heeft immers de ambitie om een complete fleetoplossing voor jouw wagenpark te bieden, of deze nu via auto’s (elektrisch of thermisch) of een andere vorm van mobiliteit verloopt. Daarvoor gaat het bedrijf verder dan louter het leveren van de nodige betaalkaarten. Zo begeleidt Q8 de fleetmanager in het gehele proces, met advies op maat, om zodoende de juiste keuzes te kunnen maken voor het wagenpark

Bovendien ben je bij Q8 ook aan het juiste adres voor heel wat praktisch advies voor bedrijven die de elektrische transitie willen gaan maken. Krijgen de medewerkers een vaste thuislader? Kunnen ze hun wagen opladen terwijl ze op kantoor zijn? Wie gaat die laders installeren en onderhouden? En zijn er eigenlijk voldoende opties om in de buurt of onderweg te laden? Je krijgt antwoord op deze vragen en meer  van jouw contactpersoon bij Q8. Samengevat kan je bij Q8 terecht voor de volgende diensten:

Klassieke tankkaart

De klassieke tankkaart blijft uiteraard onderdeel van de mogelijkheden. Hiermee kan getankt worden bij meer dan 450 Q8 en Q8 easy tankstations in België én bij een vast netwerk van meer dan 800 Q8, Argos, Texaco, Sakko, OK, Esso, Avia en Tango stations in de Benelux tegen de laagste prijs.

Q8 electric laadkaart

Q8 electric is een laadkaart waarmee geladen kan worden bij 99% van de openbare laadpunten in de Benelux. Bovendien kan je vlot de beschikbare laadpalen checken, type aansluiting en vermogen bekijken via de Q8 electric app én levert Q8 laadpalen via geselecteerde kwaliteitspartners voor thuis en/of op kantoor. Samen kijken we graag naar de beste oplossing voor jouw wagenpark.

Mobiliteitskaart

Tot slot kan je ook kiezen voor een mobiliteitskaart, waarvoor Q8 samenwerkt met specialist ‘XXimo’. De kaarthouder kan hiermee niet alleen brandstof afrekenen, maar ook treinreizen entaxi- en parkingkosten. En dit aan alle betaalterminals in het Visa-acceptatienetwerk. Q8 – één van de grootste Belgische brandstofleveranciers – speelt hiermee in op actuele trends inzake mobiliteit en geeft een duidelijk signaal aan alle weggebruikers.

Bedrijven genieten met de ‘Q8 Mobility Card’ van één overzichtelijke factuur voor verschillende vervoersvormen die volledig elektronisch kan worden verwerkt. Medewerkers hoeven geen bonnetjes meer te sparen en krijgen met de kaart meer vrijheid in vervoerskeuze en meer gebruiksgemak.

Alles in één

Doordat je als wagenparkbeheerder slechts met één partner samenwerkt, zijn er korte communicatielijnen, waardoor je altijd snel advies en hulp krijgt. Bovendien krijg je via de fleetmanagement platformen van Q8 alle parameters in een handig overzicht, zodat je de hele bedrijfsmobiliteit en het kostenplaatje in kaart kan brengen.

FLEET Connect biedt bedrijven toegang tot het netwerk van FLEET.be.
Om hun projecten en oplossingen te delen met de FLEET community.
Dit stuk is een samenwerking tussen FLEET Content Studio van Effective Media en Q8.

#Advertorial

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine