VAB E-Bike of the Year: de winnaars (video)

Al voor het vierde jaar verkoos VAB zijn E-Bike of the Year. De prijzen worden dit jaar uitgereikt in twee categorieën: de gekende “E-Bike of the Year” kreeg het gezelschap van de categorie “Fleet E-Bike of the Year”, die wordt uitgereikt in samenwerking met Effective Media. De winnaars in beide categorieën zijn:

E-BIKE OF THE YEAR:

In de categorie “E-bike of the year” streden 19 elektrische fietsen onder de €3200 om de overwinning. De  deelnemende fietsen werden uitgebreid getest door een vakjury, aangevuld met een testdag door een consumentenpanel 24 februari. De top-3 is geworden:

  1. Cannondale Mavaro NEO City 3 (€2999)
  2. Trek TM2+ (vanaf €2399)
  3. Moustache Samedi 28.3 Open (€3099)

De Cannondale Mavaro Neo City 3 werd vooral geprezen omwille van zijn uitstekende rijeigenschappen. De fiets behaalde zeer hoge scores op vlak van ondersteuning en soepelheid van de motor alsook voor zijn stuurgedrag en de wendbaarheid.

FLEET E-BIKE OF THE YEAR:

In de categorie “Fleet e-bike of the year” namen 12 fietsen deel. Deze  fietsen werden ook uitgebreid getest door een vakjury en op de testdag beoordeeld door een panel van mensen uit de bedrijfssector op 23 februari (vlootbeheerders en professionals uit de leasing- en verzekeringssector). Heel belangrijk was hierbij ook de service-aspecten die de merken aanbieden voor de vloot-eigenaar (bv. garantie en de verlengbaarheid ervan, bijstand, het onderhoudscontract, enz.) en de geschiktheid van de fiets om deze intensief te gebruiken voor het woon-werktraject.  De top-3 is geworden:

  1. Velo De Ville AEB 800 Belt (€3199)
  2. Trek LM2+ (vanaf €2599)
  3. Thompson Fuse 2018 (€2899)

De Velo de Ville AEB 800 BELT behaalde erg mooie scores op vlak van zithouding en remgedrag. Daarnaast kreeg jij ook heel veel punten voor de balans en de stijfheid van het frame. Een mooie beoordeling, die er in combinatie met de vele service aspecten voor de fleet-klant en de sterke garantie-formule van Velo De Ville voor zorgden dat deze fiets als allereerste met de titel “fleet e-bike van het jaar” gaat lopen.

#Business Driver #Mobiliteit

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine