Van Mossel Carrosserie opent de deuren in Aartselaar

Van Mossel investeert in de toekomst met een volledig nieuwe Carrosserie op de Boomsesteenweg 39 in Aartselaar. De nieuwe vestiging is ingericht met ultramoderne en hoogtechnologische infrastructuur voor een nóg betere dienstverlening waarin duurzame herstelprocessen en het gebruik van ecologische producten centraal staan.

De vestiging is uitgerust met Smart Repair boxen om snel en efficiënt kleine schades te kunnen herstellen en de klant kortere doorlooptijden te kunnen waarborgen. “We ontzorgen de klant volledig, terwijl hij rustig verder werkt of van een lekker kopje koffie geniet in onze klantenzone”, zegt Bart Van Koetsem, algemeen directeur Van Mossel Carrosserie Holding België. Ook aan de ergonomie en het comfort van de medewerkers werd gedacht. Zo is élke werkplaats uitgerust met een hefbrug die het comfort en het efficiënt functioneren van de medewerkers bevordert.

Nieuwe hoofdkwartier

De state of the art Carrosserie is gevestigd op de Boomsesteenweg 39 in Aartselaar en wordt meteen ook het nieuwe hoofdkwartier van de Van Mossel België Carrosserie Holding. “De verhuis van Kontich naar Aartselaar was een strategische keuze. Door de centrale ligging en de nabijheid van onze andere vestigingen kunnen we onze klanten nu nog beter van dienst zijn”, aldus Koen Claesen, CEO Van Mossel België en Luxemburg. “Bovendien huizen nu ook onze afdeling Logistiek en Shortlease & rent hier om nog betere synergieën te kunnen creëren tussen onze verschillende afdelingen”.

#Auto #Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine