Van Mossel houdt eigen Autosalon mét focus op de fleetklant

Koen Claesen – CEO Van Mossel Automotive Groep België & Luxemburg

In januari lanceerde Van Mossel in België het Autofestival, een evenement tot en met 10 februari waar de nieuwste auto’s aan aantrekkelijke condities te verkrijgen zijn. Als aanvulling organiseert Van Mossel bovendien Fleet Sessions, waar een unieke selectie voertuigen wordt gepresenteerd.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, waar klanten naar het Autosalon in Brussel moesten reizen om een uitgebreid aanbod auto’s van verschillende merken te bekijken, brengt Van Mossel dit jaar de Autofestival Fleet Sessions rechtstreeks naar de klant. Deze sessies vinden plaats op drie centrale toplocaties verspreid over de drie provincies Limburg, Antwerpen en West-Vlaanderen.

In Genk konden geïnteresseerden terecht op woensdag 24 januari. In Boom werden de sessies gehouden op dinsdag 30 januari. En tot slot zal op woensdag 7 februari de laatste editie in Roeselare georganiseerd worden.

25 full EV’s

Tijdens deze events presenteert Van Mossel maar liefst 25 volledig elektrische en 1 plug-in hybride voertuigen, waaronder 5 bedrijfsvoertuigen en 21 personenwagens. Deskundige accountmanagers staan klaar om de genodigden te voorzien van persoonlijk advies. In België kan Van Mossel uit een assortiment van maar liefst 32 automerken een diverse selectie voertuigen aanbieden aan de fleetklanten van VMAP (Van Mossel Automotive Partner) en de leasingholding. Deze holding omvat Van Mossel Autolease, Van Mossel Westlease, J&T Autolease en DirectLease.

Ook fietsen

Daarnaast is Stella Bikes, de fietspartner van Van Mossel, aanwezig om zijn elektrische fietsen te tonen die beschikbaar zijn via het fietsleasingprogramma van Van Mossel.
Met deze line-up biedt Van Mossel een uitgebreide keuze voertuigen voor het wagenpark, en biedt de groep mobiliteitsoplossingen voor de specifieke behoeften van elk bedrijf.

Geïnteresseerden zijn welkom en kunnen zich nog inschrijven voor het evenement van Roeselare via Charlotte Verbrugge, eventsmanager voor Van Mossel België.


#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine