Versterking van het A&M Group (Centrauto) Fleet team

Met veel trots kondigt Jakob Mignon, verantwoordelijke van het BMW & MINI Fleet team, aan dat hij zijn team heeft mogen versterken met maar liefst drie sterspelers: “Risa Grielens, Nessim Hadj Ayed en Kenji Rouw zullen per 1 augustus ons team versterken. Risa, goed voor reeds 7 jaar ervaring binnen onze organisatie vervoegde vorig jaar reeds ons Fleet team als Inside Fleet Professional, bloeide verder open en toonde zich op korte tijd klaar te zijn om de rol van Account Executive op te nemen. 

Nessim op zijn beurt, heeft na 10 jaar ervaring bij VAG, het landschap binnen de automotive sector enorm zien evolueren. Hij zal de rol van New Business Developer opnemen voor de regio Antwerpen. 

Last but not least Kenji, ook reeds een ervaren kracht binnen het bedrijf, gestart als Digital Marketeer, dewelke de kans grijpt om de overstap van Marketing naar Fleet te maken zal net als Risa instaan het verder uitbouwen van bestaande klantenrelaties en optimaliseren van een sterke communicatie richting klanten en partners.” Aldus Jakob Mignon.

Risa Grielens vult aan: “Ik streef ernaar om onze klanten dat tikkeltje extra te kunnen bieden. Zo wil ik fungeren als professionele partner en ondersteunen in de mobiliteit van vandaag en morgen, dat is mijn doel!”

“Hoe maken wij het verschil tegenover onze concurrenten? Niet nu, maar gisteren. Het verschil maken waar anderen opgeven en telkens dat stapje verder gaan voor de klant. Met deze visie, proactiviteit en vooral veel goesting stap ik aan boord van het Fleet team. Ik blik met trots terug op 4 uitdagende marketingjaren voor één van de meest performante groepen in het automobiellandschap.” Liet Kenji ons ontvallen.

“Los van de fiscale en ecologische voordelen, vind ik het rijcomfort en de sportiviteit zeer grote troeven bij elektrische en hybride wagens. Gezien BMW en MINI enorm inzet op elektrificatie, voelt mijn keuze voor A&M Group dan ook als een logische stap in mijn carrière aan”. Besluit een enthousiaste Nessim.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine