Vier nieuwe vestigingen voor Pashuysen in 2024

Group Pashuysen heeft het jaar goed ingezet met de bevestiging van vier nieuwe vestigingen voor 2024. Twee via overnames, twee via uitbreidingen.

Op 2 januari 2024 heeft Group Pashuysen officieel de Hyundai-activiteiten van Autogroep Mullens overgenomen. Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal in de expansie van Group Pashuysen en vergroot aanzienlijk hun aanwezigheid in de regio.

Voor Hyundai Diest blijft de concessie ongewijzigd op de Leuvensesteenweg 42-11. In Leuven vinden Hyundai-klanten onderdak in de gebouwen van Group Pashuysen Leuven, gelegen aan de Aarschotsesteenweg 110. Belangrijk is dat de overname geen gevolgen heeft voor het personeel van Autogroep Mullens. Group Pashuysen is vastbesloten om de bestaande talenten te behouden, wat zal bijdragen aan een naadloze integratie van beide bedrijven en het behoud van de hoogste normen op het gebied van klantenservice, onderhoud en garantie.

Nieuwe vestigingen MG in Leuven en Tienen

Als reactie op het groeiende succes van het automerk MG opent Group Pashuysen, ter aanvulling van MG Aarschot, twee nieuwe vestigingen in Leuven en Tienen. MG Tienen is gevestigd in de gebouwen van Group Pashuysen Tienen, Sint-Truidensesteenweg 125, terwijl MG Leuven een plek krijgt in de gebouwen van De Stordeur aan de Aarschotsesteenweg 110.

Toekomstgerichte ambities

Group Pashuysen kijkt vol vertrouwen uit naar de toekomst en is vastbesloten om zijn positie in de auto-industrie verder te versterken door voortdurende innovatie en klantgerichte benaderingen. Met de recente overname en de opening van nieuwe MG-vestigingen positioneert de groep zich als een toonaangevende speler in de dynamische en evoluerende wereld van de automobielsector.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine