Vier versies voor de XEV YOYO

De XEV YOYO die zijn debuut maakte op het autosalon van Brussel in januari, arriveert de XEV Yoyo, een Italiaanse Microcar, nu bij de dealers. Hij trekt hiervoor vier jasjes aan.

XEV YOYO MY23 is beschikbaar in zijn vier nieuwe versies: Easy, City, Tech en Premium, uitgerust met opties die zijn ontworpen om te voldoen aan de steeds complexere behoeften van het individu en die de basis vormen van het stedelijke mobiliteitssysteem dat door XEV is bedacht.

De 100% elektrische stadsauto, die inspeelt op een behoefte aan stedelijke mobiliteit met praktische bruikbaarheid, technologie en een onmiskenbaar design, verbetert in elk aspect: van prestaties, tot rijcomfort, tot de groene aanpak.

“YOYO MY23 vertrekt vanuit het concept van een vierwieler die de rijperceptie van een auto biedt. De ophanging, carrosserie, kwaliteit van de interieurmaterialen, infotainment en aandrijflijn zijn volledig vernieuwd, terwijl de krachtigere batterij zorgt voor een toename van de actieradius met meer dan 30%.” Verklaart Andrea Campello CEO van XEV Trade, verantwoordelijk voor de marketing van XEV op de EMEA-markt. “Je kunt YOYO zien als een soort mobiliteitsapparaat, dat in staat is om de stedelijke reizen waarvoor het is ontworpen aangenamer en praktischer te maken, maar tegelijkertijd veelzijdig voor zelfs buitenstedelijk gebruik, evenals voor bedrijven en individuen en zelfs voor het hele gezin”.

De volgende viers versies zijn beschikbaar:

YOYO Easy
De XEV YOYO Easy is een wendbare en compacte stadsauto in zowel formaat als prijs en uitgerust met een 7″-scherm met een praktische en nieuwe interface en nieuwe aansluiting voor de smartphone. Verkrijgbaar in de kleuren Pure White en Space Black is het een slimme auto die elektrische mobiliteit voor iedereen toegankelijk maakt en die in staat is om de aandacht van de fleet te trekken door zich te onderscheiden met zijn duurzame aanpak, comfort en de toegevoegde waarde van het ontwerp van de auto die geschikt is voor maatwerk door bedrijven.

YOYO City
Met YOYO City is de stad binnen handbereik dankzij het 10″-aanraakscherm dat is uitgerust met een onmiddellijke en interactieve interface, ondersteund door Apple Car Play en Android Auto. YOYO City is de toegankelijke en veilige keuze als veelzijdig voertuig voor dagelijkse gezinsritten.

YOYO Tech
De bruikbaarheid van YOYO in zijn Tech-versie bereikt het hoogste niveau dankzij de aanwezigheid van de elektrische stuurbekrachtiging. Was parkeren al eenvoudig dankzij de extreem compacte afmetingen en 4m draaicirkel, vandaag met YOYO Tech wordt het kinderspel.

YOYO Premium
De Premium-versie van YOYO demonstreert, door aandacht voor stijl en detail, de focus van XEV op design: een belangrijk element in de ontwikkeling van het concept van de stadsauto. Het doel van het ontwerp van YOYO was in feite om iets onderscheidends en onmiddellijk herkenbaars te creëren, zoals
blijkt uit de gloednieuwe 15″ lichtmetalen velgen die kenmerkend zijn voor de Premium-versie: een detail om je hoofd te laten draaien.

#Auto #Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine