Volvo Vermant sluit de deuren in Rumst

Volvo Vermant Rumst in 1992

Vermant was 67 jaar actief op deze locatie. De overige vestigingen van Volvo Vermant blijven uiteraard wel operationeel.

Hoewel de vestiging in Rumst door de jaren heen steeds werd opgefrist, kon het door zijn locatie niet voldoen aan de huidige moderne markteisen. Daarom hebben we besloten om vanaf 2023 de activiteiten in Rumst stop te zetten, redeneert de Volvodealer.

De huidige ploeg verhuist integraal naar Bornem, waar ze samensmelt met het lokale team. Luc Foque kan zo het aanspreekpunt blijven voor de Rumstse klanten, want zij worden voor hun onderhoud vanaf heden ontvangen in Bornem of Mechelen. “In beide vestigingen kennen onze systemen de wagens en verhuist de onderhoudshistoriek gewoon mee. Klanten uit regio Rupelstreek en Zuidrand Antwerpen die op zoek zijn naar een nieuwe Volvo zijn welkom in Mechelen of Bornem. Onze klanten van Rumst zullen versteld staan van de moderne infrastructuur, de huiselijke wachthoeken met verse koffiekoeken en de persoonlijke service met 1 op 1 contact”, lezen we in het persbericht.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine