Waarom je bij de re-marketing van je voertuigen best naar het bredere plaatje kijkt

Aktrion Belgium

De uitgebreide Fleet & Remarketing-oplossingen van Aktrion zijn speciaal ontworpen om uw wagenparkbeheer naar ongekende hoogten te tillen. Of u nu een leasemaatschappij, fleetowner, verhuurbedrijf of autofabrikant bent, wij bieden op maat gemaakte diensten om uw operationele efficiëntie te maximaliseren.

Bij Aktrion streven we naar volledigheid in ons werk. Waar andere bedrijven stoppen, gaan wij verder. Ons doel? U ondersteunen op een uitgebreide manier. En dat is geen loze belofte. Met een breed scala aan diensten onder één dak bieden we een allesomvattende oplossing die elders moeilijk te vinden is.

Waarom Aktrion?

  1. Compleet aanbod: We zijn uw enige aanspreekpunt voor al uw automotive behoeften. Van inspectie en productie tot warehousing en logistiek voor fabrikanten. Geen gedoe meer met meerdere leveranciers. Bij Aktrion vindt u alles onder één dak voor een gestroomlijnde ervaring, onder marktconforme prijzen.
  • Innovatieve technologieën: Bij Aktrion streven we altijd naar kwaliteit. Onze geavanceerde software en AI-gebaseerde detectiesystemen stellen de norm in de industrie. We zijn leiders op het gebied van technologie en zorgen ervoor dat u altijd voorop blijft lopen. Bovendien bieden wij een scala aan services, waaronder grondige (einde-contract) voertuiginspecties, professionele reconditionering en 360 graden remarketingfotografie.
  • Duurzaamheid voorop: We hechten waarde aan mens en milieu. Daarom streven we ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Bij de aanschaf van nieuwe faciliteiten en materialen staat duurzaamheid centraal. Op deze manier dragen we bij aan een betere wereld.
  • Flexibiliteit op maat: Elke klant is uniek. Daarom bieden we bij Aktrion flexibele oplossingen die volledig zijn afgestemd op uw wensen. Of het nu gaat om op maat gemaakte productie of gepersonaliseerde logistieke oplossingen, wij staan voor u klaar.

Kies voor ondersteuning met Aktrion

Wilt u ook profiteren van uitgebreide ondersteuning voor al uw automotive uitdagingen? Kies dan voor Aktrion. Met onze diverse diensten, innovatieve technologieën, duurzame aanpak en flexibele oplossingen bieden wij u het pakket waar u naar op zoek bent.

Het epicentrum hiervan is ons nieuwe Vehicle Remarketing Center, waar we een volledig geïntegreerd pakket aan Fleet- en Remarketingdiensten aanbieden. Onze op maat gemaakte oplossingen tillen uw wagenparkbeheer naar een hoger niveau, waardoor u als professional in de B2B-sector volledig ontzorgd wordt.

FLEET Connect biedt bedrijven toegang tot het netwerk van FLEET.be.
Om hun projecten en oplossingen te delen met de FLEET community.
Dit stuk is een samenwerking tussen FLEET Content Studio van Effective Media en Aktrion.

#Advertorial Aktrion Belgium

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine