Waasland Automotive houdt nieuwe Mustang Desire Day

De Mustang Desire Days bij Waasland Automotive begint stilaan een traditie te worden in de Belgische automobielwereld. Ook dit jaar organiseert de Beverse concessiehouder het evenement, alweer de derde editie.

Op 30 september zullen de motoren weer brullen in de omgeving rond de concessie van Waasland Automotive in Beveren. Deze keer voert de concessiehouder ook een andere sportieve Ford op, de Focus RS. Recente versies van beide modellen (jonger dan 25 jaar) worden uitgenodigd voor het tuning en performance concours. Voor de Mustang-liefhebbers is er ook een driftparcours, waar je onder begeleiding en in alle veiligheid kan ontdekken tot wat de 5 liter V8 van de Amerikaan in staat is.

Voor het goede doel

Daarenboven zijn ook onderdelen die de Desire Days groot maakten weer van de partij: de Mustang Gin Bar Lounge, een Fingerfood en Veggie Bar, een Concours d’Elegance voor klassieke Mustangs en natuurlijk testritten met het legendarische Amerikaanse model.

Tot slot zal ook dit jaar het goede doel “Rata’s Animal Shelter” de catering verzorgen. De opbrengst hiervan gaat naar verwaarloosde en mishandelde dieren.

Alle info over het evenement vind je hier.

#Auto #Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending