22 Toyota Yarissen voor SD Worx

Al voor de derde keer op rij kiest SD Worx voor Toyota en Garage Willy. 22 lokale kantoren van de hr-dienstverlener trokken vorige week naar de concessiehouder uit Kontich om er hun oude exemplaar in te ruilen voor een nieuwe Yaris, uitgevoerd in de opvallende kleurensetting van het bedrijf.

Over de vorige Toyota Yaris was SD Worx reeds enthousiast, maar ook het nieuwe model kan op veel bijval rekenen. Compact, zuinig, handig in gebruik en oerdegelijk met bijzonder weinig problemen. Bovendien zorgt zijn lage CO2 voor de laagst mogelijke CO2-bijdrage, niet oninteressant voor de werkgever, een prestatie waar maar weinig wagens zonder stekker in slagen.

“De Toyota Yaris Hybrid beantwoordt perfect aan wat de werknemers van SD Worx nodig hebben. Compact, zuinig, handig in gebruik en oerdegelijk met bijzonder weinig problemen”, horen we bij SD Worx. En ook hun keuze voor Garage Willy is een no brainer: “Garage Willy is net als SD Worx een bedrijf dat de klant centraal stelt. Hun Googlereviews spreken boekdelen.”

Foto’s

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine