Van Mossel Automotive Groep neemt Garage Pans over

De coronacrisis lijkt geen effect te hebben op de veroveringstocht van de Van Mossel Automotive Groep in het Belgische autolandschap. Onlangs bereikten de Nederlanders een akkoord met de familie Pans over de overdracht van de activiteiten van hun Mercedesgarage in Brecht.

“Met Van Mossel C.A.C. in Turnhout hadden we al een Mercedes-Benz vestiging in België” zegt Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel. “De overname van Garage Pans past binnen de aanvulling van het strategisch kader in het Mercedes-Benz netwerk. Garage Pans is een belangrijk servicepunt en verkooppunt van Mercedes-Benz Certified Used Cars in het noorden van Antwerpen.”

De familie Pans blijft aan boord, net als de overige personeelsleden.
De veranderende marktomstandigheden, de technische ontwikkelingen en de daarmee gepaard gaande investeringen zijn redenen voor Steven en Werner Pans om een stapje terug te doen.  “Voor een klein zelfstandig bedrijf is het dan noodzakelijk om logische keuzes voor de toekomst te maken” zegt de familie Pans. “Na een intensief verkenningstraject zijn we bij het familiebedrijf Van Mossel uitgekomen. Wij zijn er zeker van dat ook onze klanten snel overtuigd zullen zijn van onze keuze.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!