5 Manieren waarop de elektrische step de ideale aanvulling is voor jouw vloot

Elektrische steps worden steeds populairder. Niet alleen als kinderspeelgoed of binnen een deelnetwerk zoals Poppy, maar ook voor jouw vloot kunnen ze een ideale aanvulling zijn. Wij somden vijf redenen op waarom een elektrische step ook in jouw vloot moet opgenomen worden.

Beroemde laatste kilometers

De invalswegen naar grote steden slippen steeds sneller en harder dicht. Hier kunnen elektrische steps dan ook een ideale rol vervullen. Rijden tot aan een parking aan de rand van de stad om vervolgens met de step naar je afspraak te snorren? Het levert je werknemer niet alleen meer tijd op, hij zal minder gestrest aankomen na een ritje door de frisse buitenlucht.

Met een maximumsnelheid van 30 km/u – en laten we eerlijk zijn, in de praktijk ligt die een stuk lager door de files – rijden auto’s in Brussel nauwelijks sneller dan een elektrische step. Wie een beetje bedreven is en goed zijn weg kent, baant zich met andere woorden sneller een weg door de stad op zijn step dan in de wagen. En time is natuurlijk money.

Combineerbaarheid

De elektrische step klap je makkelijk in, waardoor hij in iedere koffer past of meegenomen kan worden op het openbaar vervoer. Hij kan met andere woorden niet alleen die laatste kilometers vanaf de parking vlekkeloos overbruggen, je schakelt er ook sneller mee door van busstation naar trein of metro, waardoor verschillende vervoersmodi aan elkaar schakelen mogelijk wordt.

Fiscaal interessant

Met steeds meer lage en zero emissievoertuigen die verschijnen, wordt het steeds aantrekkelijker om over te stappen op het mobiliteitsbudget. Je kan je wagen immers inruilen voor een iets kleiner exemplaar dat weinig uitstoot (en dus een laag VAA oplevert), aangevuld met alternatieve mobiliteit, zoals een elektrische step. En de fiscale behandeling is gunstiger dan wanneer je hem als werknemer zelf zou kopen. Een serieuze bonus voor hem en indien hij geregeld gebruikt wordt een verlaging voor jouw brandstofkosten.

Geen zweet!

Daar waar je met een elektrische fiets nog moet trappen, rijdt een step vanzelf. Je hoeft dus niet te duwen. Je verplaatsen gebeurt dus zonder inspanning, zonder zweten. En op die manier wil je natuurlijk aankomen op je bestemming!

Stijlicoon

Net als een bedrijfswagen bouwt ook een elektrische step mee aan het imago van je bedrijf. Elektrische steps zijn jong, hip, ecologisch, waarden die je als bedrijf uiteraard wil uitdragen. Best kies je natuurlijk de ideale step. Audi heeft er bijvoorbeeld eentje op de markt gebracht in samenwerking met specialist Segway. Knap, geconnecteerd en innovatief. Zijn autonomie bedraagt maar liefst 65 km! Waar wacht je nog op? Ontdek hier alles over het product.

#Advertorial

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Jennes 3190 Boortmeerbeek
Michael Mazuin Namur Ouest 5070 Fosses-la-ville
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine