ACG Maserati komt naar Brussel

ACGACG Maserati uit Gent bevestigt haar leidende rol door de opening van een tweede concessie in Brussel voor het einde van 2014. Afgelopen donderdag bereikten ACG groep en Ginion Group een akkoord over de overdracht van het Brusselse Maserati concessiecontract.  Francorchamps Motors Brussels (Ginion Group) blijft actief tot aan de opening van ACG Maserati Brussels (01/09/2014). ACG Maserati bouwt een nieuwe garage op Evere Square met een volledig nieuw team. Francorchamps Motors Brussels zal de huidige showroom in Waterloo ombouwen tot een toonaangevende en exclusieve Ferrari showroom, dit voor zowel nieuwe als tweedehandsvoertuigen. In goed overleg zullen ACG en Ginion Group de continuïteit waarborgen van een uitstekende dienstverlening aan de Brusselse Maserati klanten.

Maserati rolt momenteel een strategie uit om van 6.500 wagens in 2012 naar 50.000 wagens te groeien in 2015. Met de komst van de nieuwe Quattroporte en de Ghibli is Maserati bijzonder goed op weg om deze forse ambities waar te maken. In de nabije toekomst breidt het gamma nog uit, hetgeen zal leiden tot het succesvol realiseren van de groeistrategie. ACG Maserati groeide de afgelopen jaren onder leiding van general manager Mathias Goos bijzonder snel en gelooft sterk in de definitieve doorbraak van Maserati op de Belgische markt.

De timing van de opening in Evere is perfect, want dit jaar viert Maserati haar 100ste verjaardag. De opening van ACG Maserati Brussels zal dan ook volledig in het teken staan van de Maserati Centennial!

ACG groep bestaat uit 3 Volvo concessies, 1 Maserati concessie en 1 Hyundai concessie in en rond Gent en realiseert met 75 medewerkers een omzet van € 52 mio.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine