Alain Visser nieuwe Senior Vice President Marketing, Sales en Customer Service bij Volvo Cars

alain-visserDoug Speck, Senior Vice President Marketing, Sales en Customer Services bij Volvo Cars heeft besloten Volvo Car Group (Volvo Cars) te verlaten en zijn carrière een nieuwe wending te geven in de Verenigde Staten. Hij zal worden opgevolgd door Alain Visser, die lid wordt van het directieteam van Volvo Cars.

Alain Visser werkt bij Volvo Cars sinds 2012. Momenteel is hij Vice President Sales & Marketing. Hij zal zijn nieuwe functie opnemen vanaf 1 juli.

Ik ben verheugd Alain Visser te mogen verwelkomen in het directieteam van Volvo Cars. Alain heeft al een positief veranderingsproces op gang gebracht in de verkooporganisatie met het oog op een hogere verkoopsnelheid en -volume door betere operationele werkzaamheden van het merk“, zegt Håkan Samuelsson, President en CEO van Volvo Cars.

In het derde kwartaal van 2012 heeft Doug Speck een extra rechtstreekse operationele verant­woordelijkheid op zich genomen om ervoor te zorgen dat de ‘deliverables’ van het merk, de verkoop en klantenservice van Volvo in China fundamenteel gezond zijn, op de juiste doel­groep gericht zijn en efficiënt worden geïmplementeerd. Sinds het begin van zijn opdracht zijn de resultaten van Volvo in China in stijgende lijn gegaan en daarom werd hij gevraagd om deze opdracht als consultant voort te zetten tot het einde van dit jaar.

Doug Speck heeft bij Volvo Cars een zeer mooi parcours afgelegd. Voor hij in 2011 lid werd van het directieteam kreeg hij alom erkenning als President van Volvo Cars Noord-Amerika. Hij speelde een sleutelrol in de ontwikkeling van onze marketing-, sales- en customer service­organisatie door de implementatie van nieuwe bedrijfs- en merkstrategieën“, zegt Håkan Samuelsson.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Tags: Auto