Alcomotive kiest Arval als White Label leasing partner in alle landen

De afgelopen maanden hebben verschillende teams binnen Alcomotive een tender afgerond om een nieuwe “White Label” partner te kiezen die de merken zal ondersteunen in de ambitie om verder te groeien in de fleetmarkt. Na een diepgaande analyse werd Arval gekozen als exclusieve partner.

Arval, dat voor 100% eigendom is van BNP Parisbas Fortis, zal via de labels Hyundai Lease, Suzuki Lease, MG Lease, SsangYong Lease, Isuzu Lease en Maxus Lease, operationele leasingformules en Private Lease aanbieden. Arval en Alcomotive zullen daarbij een uniforme strategie en visie uitwerken die in alle Alcomotive landen geïmplementeerd zal worden.

Uitrol vanaf 1 september

De teams van Alcomotive en Arval gaan nu aan de slag om het project verder uit te rollen. De eerste merken zullen vanaf 1 september online zijn, om tegen 1 oktober alle 6 merken operationeel te hebben in de Belux. De buitenlandse markten volgen meteen daarna. Daarbij krijgen Duitsland en Nederland een belangrijke focus omdat vooral het Maxus potentieel (met e-LCV producten) daar snel bewerkt kan worden.

#Auto #Internationaal

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine