Alphabet Belgium lanceert Used Car Leasing

Met Used Car Leasing biedt Alphabet jonge wagens voor een tweede keer aan in leasing. De wagens zijn zo onmiddellijk inzetbaar.

“Bedrijven hebben geen tijd te verliezen. Nieuw personeel willen ze zo snel mogelijk een bedrijfswagen kunnen aanbieden. Snel schakelen is belangrijk, ook in de mobiliteitsaanpak,” aldus Marc Vandenbergh, Director Sales & Marketing Alphabet Belgium. “Used Car Leasing is hier de ideale formule voor. Snelheid, flexibiliteit en scherpe leasetarieven worden bij deze mobiliteitsoplossingen immers naadloos gecombineerd.”

Een used car is onmiddellijk beschikbaar en meteen inzetbaar voor nieuwe werkkrachten, en dat aan een verminderde kostprijs.

Alphabet selecteert in haar aanbod Used Car Leasing wagens met maximaal 80.000 kilometer op de teller en hoogstens 24 maanden oud, en verzekert zo dat de jonge tweedehandswagens in perfecte staat zijn en moeiteloos inzetbaar voor nog enkele jaren.

De aangeboden wagens vallen bovendien onder de oude CO2-wetgeving, wat het zowel voor werkgever als werknemer fiscaal interessant maakt.

Het leasecontract bij Used Car Leasing loopt over 36 maanden en 20.000 kilometer per jaar. Een bedrijf kan echter kosteloos na twee jaar het contract stopzetten. Wanneer de werknemer toe is aan een grotere of andere wagen, vormt dat geen probleem.

Momenteel biedt Alphabet binnen dit aanbod de BMW 1-Reeks 116d Efficient Dynamics aan.

Dit aanbod wordt in de toekomst nog verder uitgebreid. Ook binnen het aanbod My Personal Lease, waarbij Alphabet rechtstreeks een leasecontract afsluit met de werknemers van hun klanten, kan gekozen worden voor Used Car Leasing.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!