AMB Holding investeert 40 miljoen euro in haar automobielbedrijven

Vooraanzicht concessie Jorssen nvAMB Holding in Aartselaar investeert de komende twee jaar 40 miljoen euro in haar automobielbedrijven. Het gaat o.a. om Jorssen Schoten en Aartselaar, Metropool Noord, Zuid en Hasselt, Renault Antwerpen en Antwerp Automotive (Mazda en Infiniti) – en vastgoedonderneming Jura.

“Deze investeringen en vernieuwingen passen naadloos in onze strategie’’, zegt eigenaar en voorzitter van Raad van Bestuur van AMB Holding, Jan Adriaenssens. “Wij willen sterk groeien met onze automobielbedrijven en onze nog jonge vastgoedfirma Jura.

AMB Holding steekt bijna 22 miljoen euro in nieuwbouw of vernieuwingsprojecten van haar autoretailbedrijven. Drie concessies krijgen een volledig nieuw gebouw. Zo bouwt AMB een nieuw bedrijf voor Land Rover en Jaguar in Hasselt. Metropool Hasselt zal begin 2017 klaar zijn en wordt energieneutraal. Metropool Noord bouwt in 2017 een nieuw en groter bedrijf voor Jaguar en Land Rover in het noorden van Antwerpen. Jorssen Schoten krijgt eveneens een volledig nieuw onderkomen voor BMW in het noorden van Antwerpen. De bouw daarvan zal beginnen in 2017. Jorssen Aartselaar staat voor een serie vernieuwingen. Zo wordt een nieuwe carrosserie van 2800 m2 gebouwd en de klaarmaakzone voor nieuwe- en tweedehandswagens verdubbeld tot 3600 m2. Voorts wordt de showroom van 3700 m2 (binnen en buiten) voor nieuwe- en tweedehandsauto’s van BMW en MINI vernieuwd. Ook wordt de werkplaats vergroot van 1600 m2 naar 2000 m2.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending