Auto5 gooit zich in de private lease markt

De keten Auto5, gespecialiseerd in uitrusting en materiaal voor onderhoud van wagens, waagt nu ook zijn poging in de private lease markt en neemt daarvoor als partner leasemaatschappij Justlease onder de arm. Dit lezen we op sudinfo.be.

“We richten ons in de eerste plaats op mensen die met een tweedehandse wagen rijden”, vertelt Olivier Renard, B2B Director bij Auto5. “Door de ecologische beperkingen worden zij nu genoodzaakt van wagen te wisselen.”

Het aangeboden gamma waarmee Auto5 zich als nieuwe speler in private lease in de markt wil zetten, toont op het eerste zicht vooral stadswagens. Met de Volkswagen Up aan 249 euro per maand hebben ze alvast een scherpe prijs te pakken. Met een Ford Puma (aan 425 euro/maand) kan ook iemand die het wat groter ziet, bij Auto5 terecht voor een private lease contract.

Om dit te bolwerken heeft Auto5 een samenwerking opgestart met leasemaatschappij Justlease, die zich als leasemaatschappij enkel richt op de private lease markt. De voorwaarden zijn alvast identiek aan een contract bij deze leasemaatschappij. Al krijg je er nu ook een onderhoud en een bandenwissel bij Auto5 bij.

#Auto #Fleet Management
Trending