Autosalon 2017: Het Japanse paleis 9

Bij Toyota vinden we twee Belgische premières die wel eens hoge ogen zouden kunnen gooien in fleetmiddens: de C-HR en de Prius plug-in hybride. Laten we beginnen met de C-HR, een hybride crossover die ons doet terugdenken aan de eerste generaties van de RAV4. Net als de Grand Prius+ en de Prius kan ook de C-HR uitgerust worden met een 1.8 liter-benzinemotor, die gekoppeld wordt aan een elektrische module. Het systeemvermogen bedraagt 122 pk, de CO2-uitstoot blijft beperkt tot 85 g/km.

Tijdens de Brussels Motor Show 2017 staan de Outlander MY2017, de Outlander PHEV MY 2017 en de gefacelifte ASX MY 2017 centraal. Maar ook de L200 krijgt een belangrijke plaats op de stand in Paleis 9. Mitsubishi Motors bevestigt hiermee zijn reputatie als 4×4/SUV specialist. De jarenlange, rijke ervaring in dit segment en het sportieve en avontuurlijke DNA van het merk bepalen de identiteit van de producten. Vandaag maar ook in de toekomst.

Verder pakt Mitsubishi Motors op het Salon uit met de  Unlimited Editions : Speciaal voor het Salon van Brussel werden voor de Lancer, ASX, Outlander, Pajero en L200 nieuwe ‘edities’ uitgewerkt, met een aantrekkelijke uitrusting tegen een scherpe prijs. Voor alle modellen geldt steeds 5 jaar waarborg.

Op de stand van Suzuki delen de Baleno en de S-Cross het podium met de pas geïntroduceerde Ignis, een naam die sinds 2008 verdwenen was uit de catalogus van de Japanse constructeur. De Ignis keert terug als een compacte stads-SUV, met een lengte van 3,7 meter, voor- of vierwielaandrijving en een 1,2 liter-benzinemotor met 90 pk die desgewenst ondersteund kan worden door een micro-hybride systeem.

#Auto #Business Driver

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine