BMW Juma en wielerploeg Lotto Dstny vormen tandem

De Ronde van Frankrijk is aan zijn laatste week bezig, maar ondertussen maken de wielerploegen ook al werk van volgend seizoen. Het Belgisch team Lotto Dstny doet alvast een transfer… bij haar volgwagens!

De ploeg van het Belgische toptalent Arnaud De Lie en gevestigde waarden als Thomas De Gendt, Victor Campenaerts en de Australiër Caleb Ewan krijgt volgend jaar immers steun van volgwagens van BMW, geleverd door BMW Juma!

Lotto Dstny, opgericht in 1985, heeft een lange en succesvolle geschiedenis in de wielerwereld. “Het team bouwt op dezelfde normen en waarden als ons automerk”, zegt Gunter Van Lent van BMW Juma Leuven-Mechelen, “het team is een hechte familie met een rijke geschiedenis maar ook met de blik op de toekomst gericht. Net als in de auto-industrie staat innovatie centraal en krijgen veel jonge mensen de kans om zich te ontwikkelen.”

Nieuwe stap voorwaarts

De afgelopen maanden heeft Lotto Dstny sterk geïnvesteerd in prestaties, materiaal en voeding. Op elk niveau streeft het team naar niets anders dan het beste en de stap naar een nieuw wagenpark is een logische volgende stap in de ontwikkeling van het team.

“We zijn erg blij met deze autopartner”, zegt Yana Seel, Chief Business Officer bij Lotto Dstny, “ze bieden ons de kans om een nieuwe stap voorwaarts te zetten en onze ambities op sportief vlak kracht bij te zetten.”

De samenwerking loopt van 1 januari 2024 tot ten minste eind 2026.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine