Juma Mechelen

Gegevens

Adres

Kruisbaan 125
2800 Mechelen

BTW nummer
BE 0421 113 028
Website
E-mail
info.mechelen@juma.net.bmw.be
Telefoon
Tel 015 42 30 00

Introductie

Echt rijplezier begint bij Juma.

Juma Mechelen gereputeerd familiebedrijf, is sinds 1986 BMW concessiehouder te Mechelen. Ons motto: “Legendarisch rijplezier beleeft u bij Juma”, is niet zomaar een slogan. U merkt het meteen wanneer u onze concessie binnenstapt: hier ademt alles automobielpassie. U ziet en voelt het aan de gedrevenheid van onze mensen, u beleeft het in de showroom, in onze carrosserieafdeling en in het atelier, waar uw BMW steevast als een kroonjuweel behandeld wordt. Standaardoplossingen hoeft u van ons dus niet te verwachten; wel advies dat perfect is toegespitst op uw specifieke wensen en noden. Met minder neemt een Juma klant geen genoegen! Juma is daarbij met zijn ligging aan “afrit Mechelen Zuid” van de E19 altijd vlot bereikbaar voor medewerkers afkomstig uit Mechelen, Brussel en Antwerpen. In onze andere concessie, Juma Leuven te Herent, kunnen we dan weer onze klanten in Vlaams en Waals Brabant van de best mogelijke service voorzien.

BMW verbergt onder zijn dynamische lijnen een groot aantal kwaliteiten die van een BMW tot de perfecte fleetwagen maken. Zo slaagt het merk er als geen ander in om wagens te bouwen die een perfecte balans bieden tussen uitstraling, comfort, prestaties, een lage CO2 uitstoot en een zeer concurrentiële TCO. Een gedroomde keuze voor elke zakelijke bestuurder en fleetmanager.

Onze Business Account Advisor Catherine en onze Fleet Manager Thomas denken graag met u mee. Waar onze Sales Advisors er alles aan doen om de bestuurders te begeleiden naar de wagen van hun dromen, zijn Catherine en Thomas de aangewezen personen om de job van de fleetverantwoordelijke makkelijker te maken in termen van o.a. total cost of ownership, leasing en fiscaliteit. New Business Developer Danny is uw first point of contact om u kennis te laten maken met de fleet mogelijkheden van Juma en de fleetconventies van BMW Belux.

 

Contactpersonen

Gunter Van Lent

Concessiehouder  015 42 30 00 Gunter.Van-Lent@juma.net.bmw.be
Contact

Thomas Beckers

Fleet Manager 015 42 30 00 0475 21 66 86 Thomas.Beckers@juma.net.bmw.be
Contact

Danny Van den Eeckhout

New Business Developer 016 49 98 70 0496 54 62 89 Danny.Van-den-Eeckhout@juma.net.bmw.be
Contact

Catherine Ceulemans

Business Account Advisor 016 49 98 70 0497 97 14 00 Catherine.ceulemans@juma.net.bmw.be

Locatie