Juma Mechelen

info.mechelen@juma.net.bmw.be
http://www.juma.bmw.be

Tel 015 42 30 00

Kruisbaan 125
2800 Mechelen

BTW BE0421113028

Contact

Concessiehouder 

Gunter Van Lent
015 42 30 00
gunter.van-lent@juma.net.bmw.be

Business Development/ Fleet

Jakob Mignon
0498 06 59 34
jakob.mignon@juma.net.bmw.be

New Business Developer

Danny Van den Eeckhout
016 49 98 70
danny.van-den-eeckhout@juma.net.bmw.be

Business Account Advisor

Kristina Korolinskaia
016 49 98 70
kristina.korolinskaia@juma.net.bmw.be

BMW

Legendarisch rijplezier beleeft u bij Juma

Juma Mechelen gereputeerd familiebedrijf, is sinds 1986 BMW-concessiehouder te Mechelen. Ons motto: “legendarisch rijplezier beleeft u bij Juma”, is niet zomaar een slogan. U merkt het meteen wanneer u onze concessie binnenstapt: hier ademt alles automobielpassie. U ziet en voelt het aan de gedrevenheid van onze mensen, u beleeft het in de showroom, in onze carrosserieafdeling en in het atelier, waar uw BMW steevast als een kroonjuweel behandeld wordt. Standaardoplossingen hoeft u van ons dus niet te verwachten; wel advies dat perfect op maat is toegespitst op uw specifieke wensen en noden. Met minder neemt een Juma-klant geen genoegen! Juma is daarbij met zijn ligging aan “afrit Mechelen Zuid” van de E19 altijd vlot bereikbaar voor medewerkers afkomstig uit Mechelen, Brussel en Antwerpen. In onze andere concessie, Juma Leuven te Herent kunnen we dan weer onze klanten in Vlaams en Waals Brabant van de best mogelijke service voorzien.

BMW verbergt onder zijn dynamische lijnen een groot aantal kwaliteiten die hem tot de perfecte fleetwagen maken. Zo slaagt BMW er als geen ander in om wagens te bouwen die een perfecte balans bieden tussen uitstraling, comfort, prestaties en lage CO2 uitstoot. Een gedroomde keuze dus voor elke zakelijke bestuurder en fleetmanager.

Onze Business Account Advisor, Kristina, denkt graag met u mee. Waar onze Sales Advisors er alles aan doen om de bestuurders te begeleiden naar de wagen van hun dromen, is Kristina de aangewezen persoon om de job van de fleetverantwoordelijke makkelijker te maken. Kristina is first point of contact voor al uw vragen betreffende de fleetconventies met BMW Belux, total cost of ownership, leasing en fiscaliteit.


Recent news