Car Square: Alphabet Belgium lanceert nieuwe website voor verkoop ex-leasewagens

Via de website www.alphabetcarsquare.be kunnen particulieren snel en eenvoudig het aanbod ex-leasewagens van Alphabet bekijken die worden aangeboden aan scherpe prijzen.

Deze website werd recent helemaal opnieuw gelanceerd om de gebruiksvriendelijkheid nog te verhogen. Zo werd de website verder verbeterd voor het gebruik op tablets en smartphones en werden er verschillende nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

“Bij het optimaliseren van de website zijn we vertrokken vanuit het standpunt van de gebruiker,” licht Bob De Meyer, Manager Remarketing & Contract Management, toe. “Zo hebben we onder meer de zoekfunctie verder uitgebreid. Bestuurders vinden zo sneller en makkelijker wagens die voldoen aan hun specifieke criteria.” Ook vinden bezoekers op de website voortaan meer foto’s van de wagens, waaronder een 360° beeld, met nog meer specificaties en details. Dagelijks verschijnen er updates van nieuwe wagens.

CarSquare biedt een aanbod van ruim 80 wagens. Deze wagens worden exclusief via dit platform aangeboden, voldoen aan belangrijke kwaliteitseisen en bieden heel wat voordelen zoals 1 jaar garantie en 1 jaar gratis pechverhelping.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!