CarsOnTheWeb verwelkomt nieuwe Chief Commercial Officer

carsontheweb-w800-h600CarsOnTheWeb heeft eerder dit jaar haar management versterkt met een Chief Commercial Officer (CCO). Gino Vleminckx zal in zijn nieuwe functie de commerciële strategie van het online veilingplatform verfijnen en de ontwikkeling van het buyerportfolio in goede banen leiden.

In de voorbij 15 jaar heeft Gino Vleminckx een gevarieerd palmares in leidinggevende marketingfuncties opgebouwd. Hij was voornamelijk actief binnen de telecomsector bij o.a. Telenet,  Versatel en Mobistar. Het meest recent bekleedde hij de functie van Head of Segment voor Key Accounts, bij Teleroute (Wolters Kluwer), een online vrachtuitwisselingsplatform.

Gino Vleminckx begint vastbesloten aan zijn nieuwe uitdaging: “om de groei van de CarsOnTheWeb groep verder te ondersteunen, zullen we ons blijven focussen op het verder ontwikkelen van onze kopersportefeuille in en rond Europa. We zullen ook de nodige stappen ondernemen om onze marketingactiviteiten naar een hoger niveau te tillen, en zo onze klanten optimaal te kunnen bedienen.“

Tags: Fleet