Cupra brengt vleugje Spanje naar Brussel

Met de opening van de nieuwe hub in Brussel is het één van de eerste autoverdelers in België die resoluut de kaart van shoppertainment trekt. “Klanten informeren zich zo goed online en vinden hun informatie rechtstreeks. Vandaag zoeken nieuwe klanten, en in het bijzonder die van CUPRA, een maximale beleving in alle aankoopkanalen”, zegt David Favest, de nieuwe CUPRA-director. FLEET.be was bij de opening … en pikte ook de kers op de taart mee: de voorstelling van de nieuwe Tavascan.

Over de hele wereld transformeren vooruitstrevende autodealers hun verkoop- en servicenetwerk richting échte ontmoetings- en belevingsplaatsen. In België is CUPRA één van de eersten om die weg in te slaan. Hoofdrolspeler in de CUPRA GARAGE in the City? De bezoeker! CUPRA-tribe member of niet, iedereen is er welkom om het volledige gamma elektrische en hybride wagens te ontdekken, al dan niet in combinatie met een ontspannende expo- of horeca-ervaring.

“De consument, en in het bijzonder de aankomende generatie, wil een merk vooral vertrouwen, voor hij of zij er iets van koopt”, zegt David Favest. “Vertrouwen in een merk bouw je niet alleen door herhaaldelijk te communiceren. Klanten die naar de showroom komen, hebben zich doorgaans al zeer goed geïnformeerd online. Als ze de moeite doen om zich te verplaatsen naar een fysieke winkel, verwachten ze méér beleving, meer shoppertainment. Daar spelen we als onconventionele speler op een eigentijdse manier op in.”

CUPRA wil inspireren en connecteren. CUPRA GARAGE in the City is dan ook een plek om te ontspannen, te chillen, met een lekker drankje of een smakelijke lunch dankzij de samenwerking met Léopold Café. Op de benedenverdieping zorgt Atlantis – The Immersive Odyssey. voor actie en verwondering. De belevingsexpo van ActiveMe, de makers van onder andere de interactieve Van Gogh-tentoonstelling en Bubble Planet, neemt iedereen vanaf 7 jaar mee in de verzonken stad Atlantis, aan de hand van interactieve ruimtes, virtual reality, instagram rooms en 3D-avatars. De hotspot kan op termijn ook gebruikt worden voor vergaderingen, events, muziek of kunst.

Expo Atlantis – The Immersive Odyssey

De nieuwe Hub van het Spaanse merk in onze hoofdstad werd vorige week feestelijk geopend op beats van DJ Amber Broos, de jongste vrouwelijke DJ op de mainstage van Tomorrowland en lid van de Cupra Tribe.

DJ Amber Broos

De kers op de taart van het originele event was de reveal van de nieuwe Cupra Tavascan. (Video)

Bekijk al de foto’s hier:

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Michael Mazuin Namur Ouest 5070 Fosses-la-Ville
Thoen Aalst 9300 Aalst
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine