Dirk Van Genechten directeur van Profile BeLux

De Raad van Bestuur van Profile International heeft Dirk Van Genechten (61 jaar) per 4 augustus benoemd tot directeur van Profile BeLux (België en Luxemburg). Met het oog op de versterking van de organisatiestructuur is Van Genechten toegetreden. Van Genechten is een bekende ‘Profiler’, want hij combineert de nieuwe functie met zijn rol als directeur van Profile EuroService, de pechhulp-tak van de organisatie met 8.000 aangesloten Europese bandenspecialisten. Bij Profile BeLux en Profile EuroService was hij al bestuurder.

Met Dirk Van Genechten blijft veel expertise en ervaring behouden bij de automotive holding van Profile Car & Tyreservice. In zijn nieuwe rol is Dirk het eerste aanspreekpunt voor alle franchisenemers van de Belgische organisatie, 65 vestigingen in totaal. Daarnaast blijft hij verantwoordelijk voor het Competence Center Truck (PES en Tymacon ordergoedkeuring).

De Clerck nieuwe bestuurder 

Jen De Clerck (35 jaar) is tegelijkertijd benoemd als bestuurder van de Belgische vennootschappen Profile BeLux en Profile EuroService. Jen is binnen de holding operationeel verantwoordelijk voor het Competence Center Car, de operations in de vestigingen en heeft jarenlange operationele- en commerciële ervaring in de truck-business.

Expansie

De directie staat onder leiding van Dirk Lambrechts als directeur services van Profile International. Met de komst van Van Genechten is het managementteam compleet. Lambrechts is verheugd met de toetreding van Van Genechten: “We profiteren van zijn jarenlange ervaring in verschillende directiefuncties met internationale ervaring. Onze ambitie om het aantal vestigingen verder uit te breiden is in gang gezet.” Over De Clerck zegt Lambrechts: “Met de komst van De Clerck zijn we goed vertegenwoordigd.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!