Dit is de nieuwe CEO van EDI

De uitdagingen binnen de energiesector en een bijgestuurde strategische visie voor EDI brengt vanaf vandaag een nieuwe organisatiestructuur met zich mee, met aan het hoofd Tangi Merckx.

Met EDI en Go-Solar dekt het mobiliteitsecosysteem van D’Ieteren ieder aspect af van elektrische mobiliteit. Beide merken kenden over de voorbije tijd een aanzienlijke ontwikkeling die vandaag vraagt om een wijziging van de organisatiestructuur binnen EDI waarbij het accent komt te liggen op commerciële groei en op een doorgedreven versterking van audit, financiën, ESG rapportering en controleprocessen.

Na veel denkwerk en planning hebben we beslist om onze organisatie strategisch te vernieuwen”, verduidelijkt Pierre Doumit, Chief Strategy & Transformation Officer b D’Ieteren de nieuwe structuur. “Laurence Willems, die een sleutelrol had in de financiële omslag van EDI de voorbije twee jaar, zal voluit haar expertise kunnen toepassen in de rol van Chief Financial Officer.
Tegelijkertijd neemt Tangi Merckx, die tot nu toe Head of Sales & Marketing was, de functie van CEO bij EDI op zich. “Met zijn professionele ervaring zal Tangi EDI kunnen leiden naar een volgende groeifase in onze langetermijnstrategie met een uitgesproken focus op een sterke, klantgerichte cultuur. Het is de bedoeling om in samenwerking met de merken van D’Ieteren, met Mobility Solutions by D’Ieteren en met onze partners in het netwerk een aanbod uit te bouwen waarbij de klant centraal wordt gesteld”, licht Pierre Doumit nog toe

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine