Dit is de nieuwe operationeel directeur van BMW & MINI Juma Leuven

Tim Djemmali is de nieuwe operationele directeur van BMW & MINI Juma Leuven. Djemmali deed in het verleden ervaring op bij A&M Group en Group Delorge.

“We zijn verheugd om aan te kondigen dat Tim Djemmali is toegetreden tot ons team als de nieuwe operationele directeur van BMW & MINI Juma Leuven. Met een schat aan ervaring en een ongeëvenaarde passie voor de auto-industrie, zijn we ervan overtuigd dat Tim een waardevolle aanwinst zal zijn voor ons bedrijf en voor de Juma-familie”, vertelt Gunter Van Lent, concessiehouder van BMW & MINI Juma Leuven-Mechelen.

“Tim brengt een indrukwekkend trackrecord met zich mee in het leiden van operationele processen en het stimuleren van groei binnen de automotive sector. Zijn deskundigheid en leiderschapskwaliteiten zullen van onschatbare waarde zijn als we streven naar voortdurende verbetering en klanttevredenheid.”

Terugkeer naar de passie

“Ik ben trots en verheugd om de rol van operationeel directeur op me te nemen en voort te bouwen op het succes van Juma Leuven”, zegt Tim Djemmali over zijn nieuwe functie. “Na een korte afwezigheid van 7 maanden keer ik terug naar mijn passie, de autosector. Mijn korte tijd weg van de autosector heeft me de kans gegeven om te reflecteren en te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Nu, met vernieuwde energie en een brok ervaring, sta ik klaar om mijn bijdrage te leveren aan het voortdurende succes van deze prachtige groep en het blijven versterken van onze lokale verankering.”

Als operationeel directeur zal Tim zich richten op het versterken van de ultieme klantenervaring, het verbeteren van de klantenservice en nog meer inzetten op duurzame klantenrelaties. Zijn strategisch inzicht en doelgerichte aanpak zullen Juma Leuven helpen om hun positie als marktleider in de regio verder te versterken.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine