Juma Leuven

info.leuven@juma.net.bmw.be
http://www.juma.bmw.be

Brusselsesteenweg 72
3020 Herent

BTW BE 0406 467 315

Contact

Concessiehouder

Gunter Van Lent
015 42 30 00
gunter.van-lent@juma.net.bmw.be

Operationeel Directeur

Koen Van Orshaegen
016 49 98 70
koen.van-orshaegen@juma.net.bmw.be

Fleet Manager

Jakob Mignon
015 42 30 00
jakob.mignon@juma.net.bmw.be

New Business Developer

Danny Van den Eeckhout
016 49 98 70
danny.van-den-eeckhout@juma.net.bmw.be

Business Account Advisor

Kristina Korolinskaia
016 49 98 70
kristina.korolinskaia@juma.net.bmw.be

BMW

Morgen leggen we de lat nog hoger.

In 2016 heeft de heer Alfred Van Avondt beslist zijn BMW en MINI concessie in Leuven te verkopen aan BMW Juma.

Met BMW en BMW i vestigingen in Leuven en Mechelen, de MINI Store in Leuven, de BMW Premium Selection tweedehandsafdelingen in Leuven en Mechelen en op beide locaties onze carrosserieafdelingen, is Juma Group een gevestigde waarde in de autowereld voor de regio’s Mechelen en Leuven.

De vergelijkbare bedrijfsfilosofie, het familiale karakter en de klantentevredenheid die beide concessies hoog in het vaandel dragen, gecombineerd met een ambitieuze vernieuwende aanpak en de zoektocht naar verbeteringen om nog efficiënter te werken garanderen dat onze klanten enkel voordelen van de overname kunnen ondervinden.

Ons motto: “legendarisch rijplezier beleeft u bij Juma”, is niet zomaar een slogan. U merkt het meteen wanneer u onze concessies binnenstapt: hier ademt alles automobielpassie.  Standaardoplossingen hoeft u van ons dus niet te verwachten; wel advies dat perfect op maat is toegespitst op uw specifieke wensen en noden. Met minder neemt een Juma-klant geen genoegen!

BMW verbergt onder zijn dynamische lijnen een groot aantal kwaliteiten die hem tot de perfecte fleetwagen maken. Zo slaagt BMW er als geen ander in om wagens te bouwen die een perfecte balans bieden tussen uitstraling, comfort, prestaties en lage CO2 uitstoot. Een gedroomde keuze dus voor elke zakelijke bestuurder en fleetmanager.

Onze Business Account Advisor, Kristina denkt graag met u mee. Waar onze Sales Advisors er alles aan doen om de bestuurders te begeleiden naar de wagen van hun dromen, is Kristina de aangewezen persoon om de job van de fleetverantwoordelijke makkelijker te maken. Kristina is first point of contact voor al uw vragen betreffende de fleetconventies met BMW Belux, total cost of ownership, leasing en fiscaliteit.


Recent news